Otlu Tulum Peynirli Burgu Makarna
Zorluk Derecesi Kolay
Malzemeler
- 1 Paket filiz burgu makarna
- 50 gram ıspanak
- 1/2 Demet maydanoz
- 8-10 Yaprak fesleğen
- 2 Dal taze kekik
- 1 Demet deniz börülcesi
- 50 gram bergama tulumu
- Ceviz
- 2 Diş sarımsak
- Karabiber
- 50 Ml zeytinyağı
Hazırlanışı
- Ispanak, maydanoz, fesleğen, kekik, tulum peyniri, ceviz ve sarımsağı püre haline gelene kadar blender’dan geçirin.Tencereye bol miktarda su ekleyerek kaynatın. Makarnaları kaynayan suyun içerisine ekleyerek paket üzerinde yazan pişirme süresi boyunca pişirin.Haşlama suyundan bir kepçe ayırın.Makarnayı haşlama suyuyla seyrelttiğiniz sos ile karıştırın ve servis edin. Afiyet olsun.