Bir Sayfa Seçin
Otlu Tulum Peynirli Burgu Makarna
Hazırlık Süresi 5 dk
Pişirme Süresi 11 dk
Servis 4
Zorluk Derecesi Kolay

Malzemeler

  • 1 Paket filiz burgu makarna
  • 50 Gr ıspanak
  • 1/2 Demet maydanoz
  • 8-10 Yaprak fesleğen
  • 2 Dal taze kekik
  • 1 Demet deniz börülcesi
  • 50 Gr bergama tulumu
  • Ceviz
  • 2 Diş sarımsak
  • Karabiber
  • 50 Ml zeytinyağı

Hazırlanışı

  • Ispanak, maydanoz, fesleğen, kekik, tulum peyniri, ceviz ve sarımsağı püre haline gelene kadar blender’dan geçirin.
    Tencereye bol miktarda su ekleyerek kaynatın.
    Makarnaları kaynayan suyun içerisine ekleyerek paket üzerinde yazan pişirme süresi boyunca pişirin.
    Haşlama suyundan bir kepçe ayırın.
    Makarnayı haşlama suyuyla seyrelttiğiniz sos ile karıştırın ve servis edin.

Otlu ve Tulum Peynirli Burgu Makarna Tarifi

© 2020 Filiz Makarna