Limon Soslu Filiz Burgu Makarna ve Izgara Tavuk Dilimleri
Zorluk Derecesi Orta
Malzemeler
- 75 Gram Filiz Burgu
- 20 Gram zeytinyağı
- 1 Adet tavuk göğüs
- 3 Dal biberiye
- 2 Diş sarımsak
- 1 Adet limon
- 1 Çay kaşığı tuz
- 1 Çay kaşığı karabiber
Hazırlanışı
- HazırlanışıMakarna için suyu derin ve geniş bir tencerede kaynatın, su kaynadıktan sonra tuzu ekleyin. Kaynayan tuzlu suya makarnayı ekleyin, ara sıra karıştırarak paketin üzerindeki pişme süresine göre pişirin, süzdürün.Tavukları yüksek ısıda tavada soteleyip kenara alın. Aynı tavaya limon suyu ve tereyağı ekleyerek çırpın. Daha sonra makarnayı ve tavukları bu sosa ilave edip karıştırın, servis edin.Afiyet olsun.