Kuzu Etli Sarı Kız Mantarlı Filiz Burgu Makarna
Zorluk Derecesi Orta
Malzemeler
- 150 Gram Filiz Kalem Makarna
- 150 Gram Kuzu Eti
- 1 Adet Soğan
- 100 Gram Mantar
- 5-6 Adet Çeri Domates
- Zeytinyağı
- Tuz
- Karabiber
- Kırmızı Toz Biber
- Reyhan
Hazırlanışı
- Kuzu etini tencereye alın ve kendi suyunu salana kadar pişirin. Biraz yağ ekleyin, soğanları ve çeri domatesleri de kavurun. Üzerine biraz makarna suyu ve baharatları ilave ederek etler yumuşayana kadar pişirin. Mantarları uzunlamasına doğrayın ve tavada soteleyin. Hazır olan eti ve haşlanan makarnayı da üzerine ilave edin. En son reyhanlarla üzerini süsleyin.