Kuru Domatesli Cevizli Burgu Makarna
Zorluk Derecesi Kolay
Malzemeler
- 60 gram ceviz
- 5-6 Adet kuru domates
- 1 Diş sarımsak
- 1 Yemek kaşığı tuz
- Filiz burgu makarna
- Eski Kaşar (Süslemek için)
Hazırlanışı
- Yumuşaması için kuru domatesleri sıcak suda 10 dakika kadar bekletin.Filiz burgu makarnayı 1 yemek kaşığı tuz eklediğimiz haşlanmış suda 10 dakika kadar pişirin.Ceviz, Kuru domates ve sarımsağı biraz zeytinyağı eklediğimiz tavayı ısıtın. Önce sarımsak sonra ceviz en son kuru domates olacak şekilde malzemeleri ekleyip beraber kavurun.Pişirdiğiniz ve süzdüğünüz makarnayı bu karışıma ekleyin.Tabağa aldığınız makarnayı lezzetlendirmek için eski kaşar rendesi ile servis edin.Afiyet olsun...