Bir Sayfa Seçin
Biftek dilimleri ve kremalı eski kaşarlı ıspanaklı

Biftek dilimleri ve Kremalı Eski Kaşarlı Ispanaklı Filiz Kalem Makarna

Hazırlık Süresi 15 minutes
Pişirme Süresi 25 minutes
Servis 1
Zorluk Derecesi Orta

Malzemeler

  • 75 Gram Filiz Kalem Makarna
  • 120 Gram biftek
  • 1 Diş sarımsak
  • Tuz
  • 200 Gram ıspanak
  • 60 Mililitre krema
  • 3-4 Dal Kekik
  • 30 Gram tereyağı
  • Zeytinyağı
  • 40 Gram eski kaşar
  • 1/4 Adet kuru soğan
  • Karabiber

Hazırlanışı

  • Kalem makarna için suyu derin ve geniş bir tencerede kaynatın, su kaynadıktan sonra tuzu ekleyin.
    Kaynayan tuzlu suya makarnayı ekleyin, ara sıra karıştırarak paketin üzerindeki pişme süresine göre pişirin ve süzdürün.
    Suyundan biraz ayırın.
    Bir tavada küp doğranmış soğanları ve sarımsağı soteleyin. Bu tencereye ıspanağı ekleyin.
    Ispanaklar yumuşayınca kremayı aktarıp karıştırın.
    Eski kaşarı tencereye rendeleyin karıştırmaya devam edin.
    Önceden ısıtılmış tavada bifteği sarımsak, taze kekik, zeytinyağı ve tereyağı ile soteleyin.
    Pişirdiğiniz bifteği tahtaya alıp dinlendirin, servis ederken dilimleyin.
    Afiyet olsun...

Biftek Dilimleri ve Kremalı Eski Kaşarlı Ispanaklı Filiz Kalem Makarna Tarifi!

© 2024 Filiz Makarna