Şehriyeli Piliç Pane

Malzemeler
  • • 4 adet tavuk bonfile
  • • 1 çay bardağı un
  • • 2 adet yumurta
  • • 5 çorba kaşığı süt
  • • 1 tatlı kaşığı tuz
  • • 2 çay bardağı Filiz tel şehriye
  • • Yarım çay bardağı sıvıyağ 4 kişilik
4 Kişilik

Hazırlanışı

• Tavukları mutfak poşeti arasına koyun ve üzerine düz bir cisimle vurarak inceltin.
• Yumurta, tuz ve sütü çırpın.
• Tavukları sırasıyla önce una, sonra yumurtaya, en son şehriyeye bulayarak kızgın yağda altın rengini alıncaya kadar kızartın.

Şehriyeli Piliç Pane
Pratik bilgiler
Yemek hazırlarken ihtiyaç olan pratik bilgiler
Detaylı Bilgi
Pratik bilgiler
Filiz Makarna’yı sosyal medyada takip edin!
Birbirinden lezzetli tarifler, ödüllü yarışmalar ve yararlı mutfak tüyoları için Filiz Makarna’yı sosyal medyada da takip edin!
Detaylı Bilgi
Filiz Makarna’yı sosyal medyada takip edin!
Tarzlar Farklı Olsa da Kalitede Ortak Tercih Filiz
Türk mutfağının 50 yıla yakın süredir vazgeçilmez lezzeti Filiz, yeni reklam filmini yayınladı.
Detaylı Bilgi
Tarzlar Farklı Olsa da Kalitede Ortak Tercih Filiz
Filiz Makarna Vazgeçilmez Lezzetiniz
Filiz markası ile gerçekleştirdiğimiz tüm ödüllü kampanyalarımız ve ve bu çerçevede verdiğimiz taahhütlerimiz...
Detaylı Bilgi
Filiz Makarna Vazgeçilmez Lezzetiniz
Pratik Bilgiler
Pratik Bilgiler
Mutfaktayken aklınızın bir köşesinde olması gereken pratik bilgileri ve yararlı ipuçları
Daha Fazlası İçin
Makarna Pişirme Sırları
Makarna Pişirme Sırları
Makarna suyu iyice kaynamalı sonra tuzu eklenmeli. Peki makarna suya ne zaman konmalı?
Daha Fazlası İçin
Reklamlar
Reklamlar
Filiz, reklam kampanyalarıyla ekranlarda yerini aldı.
Daha Fazlası İçin