Medya Merkezi

Eviniz Filiz ile Yenilensin!

Filiz’le sofralar şenleniyor, evler yenileniyor!

Filiz makarna alan herkes ESSE’den tam 3000 lira değerinde hediye çeki kazanma şansı yakalıyor.

Filiz markalı boş ürün paketlerinizi ad, soyad, adres ve telefon bilgilerini eksiksiz yazarak 15 Aralık 2016 tarihine kadar P.K.10 34387 Mecidiyeköy/İSTANBUL adresine PTT aracılığıyla gönderin, çekilişe katılın.

Unutmayın! Her paket ayrı bir şans.

Bu kampanya Barilla Gıda A.Ş. tarafından MPİ’nin 12.10.2016 tarihli ve 24951361-255.01.02/2453-7563 sayılı izni ile düzenlenmektedir. 01.11.2016 (Saat:00.01) - 15.12.2016 (Saat:23.59) tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm satış noktalarından, Barilla Gıda A.Ş.’ye ait Filiz markalı ürünlerinden herhangi birini satın alarak ad, soyad, doğum tarihi, adres, telefon bilgilerini satın aldıkları Filiz markalı ürün paketleriyle ve alışveriş fişi/faturasıyla birlikte en geç 22.12.2016 tarihinde P.K.10 34387 Mecidiyeköy/İSTANBUL adresinde olacak şekilde PTT aracılığı ile mektup yoluyla gönderenlere her ürün paketi için 1 çekiliş hakkı verilecektir.

Katılımlarda ürün paketi, ad, soyad ve adres bilgisi eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır.  Çekilişte 10 kişi Esse Hediye Çeki (birim değeri:3.000,00 TL) ikramiyesi kazanacaktır. Hediye çeki, 31 Mayıs 2017 tarihine kadar Türkiye genelindeki tüm Esse mağazalarındaki tüm reyonlarda geçerlidir ve talihliden başkası kullanamaz, devredilemez ve nakde çevrilemez.

Çekiliş, 04.01.2017 tarihinde saat 10.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hiz.Tic.Ltd.Şti. Gülbahar Mh. Cemal Sururi Sk. Halim Meriç İş Merk. No:15 D:39 Mecidiyeköy Şişli/İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 10.01.2017 tarihinde TakvimGazetesi’nde duyurulacaktır.

Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Barilla Gıda A.Ş. sorumlu tutulamaz. Asil talihliler 25.01.2017, yedek talihliler 09.02.2017 tarihine kadar kimlikleri ve iletişim bilgileri ile info@u2.com.trmail adresine, 0212 217 41 21 nolu faksa ya da U2 Tanıtım’ın yukarıda belirtilen adresine şahsen başvurmaları ve istenilen belgeleri eksiksiz teslim etmeleri halinde ikramiyelerini almaya hak kazanacaklardır.

Bu tarihlere kadar başvuru yapmayan talihliler ikramiyelerini alamazlar. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Bu çekilişe Barilla Gıda A.Ş. ve U2 Tanıtım çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış olsalar dahi kazanmaları halinde ikramiyeleri verilmez. KDV ve ÖTV dışında tüm vergi ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Kampanyaya katılım, özel kargo şirketleri ile değil mektup yolu ile yapılmalıdır. Gönderim ücreti göndericiye aittir. Kampanya ile ilgili sorularınız için www.filizmakarna.comweb sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.

Filiz Makarna’yı sosyal medyada takip edin!
Birbirinden lezzetli tarifler, ödüllü yarışmalar ve yararlı mutfak tüyoları için Filiz Makarna’yı sosyal medyada da takip edin!
Detaylı Bilgi
Filiz Makarna’yı sosyal medyada takip edin!
Tarzlar Farklı Olsa da Kalitede Ortak Tercih Filiz
Türk mutfağının 50 yıla yakın süredir vazgeçilmez lezzeti Filiz, yeni reklam filmini yayınladı.
Tarzlar Farklı Olsa da Kalitede Ortak Tercih Filiz
Filiz Makarna Vazgeçilmez Lezzetiniz
Filiz markası ile gerçekleştirdiğimiz tüm ödüllü kampanyalarımız ve ve bu çerçevede verdiğimiz taahhütlerimiz...
Filiz Makarna Vazgeçilmez Lezzetiniz
Pratik Bilgiler
Mutfaktayken aklınızın bir köşesinde olması gereken pratik bilgileri ve yararlı ipuçları
Makarna Pişirme Sırları
Makarna suyu iyice kaynamalı sonra tuzu eklenmeli. Peki makarna suya ne zaman konmalı?
Reklamlar
Filiz, reklam kampanyalarıyla ekranlarda yerini aldı.