Medya Merkezi

En iyi beş web sitesinden biri www.filizmakarna.com.tr!

Filiz Makarna’nın yenilenen web sitesi, global değerlendirmede Microsoft’un iş ortaklarından biri olan başarılı yazılım firması Telerik Sitefinity’nin “ayın en iyi beş web sitesi” listesine girdi.

Sevilen makarna markası Filiz, kısa bir süre önce farklı bir tasarım ve içerikle baştan aşağı yenilediği web sitesiyle Telerik Sitefinity’nin her ay tasarım, müşteri deneyimi ve en yeni uygulamaların kullanılabilirliğini esas alarak belirlediği en iyi beş web sitesinden biri oldu.

Telerik Sitefinity’nin iş ortaklarından ISection tarafından geliştirilen Filiz Makarna’nın web sitesi www.filizmakarna.com.tr, ziyaretçilerine markanın sosyal medya kanalları ve yıl boyunca devam eden kampanya, duyuru ve yarışma gibi pazarlama aktivitelerine sorunsuz ve hızlı erişebilme olanağı sunuyor.

www.filizmakarna.com.tr aynı zamanda Telerik Sitefinity’nin her yıl farklı kategorilerde yılın en iyi web sitelerini seçtiği yarışmaya da aday olacak.

Telerik Sitefinity web sitesinde haberin duyurusunu görmek için tıklayınız.

Filiz hakkında
Filiz’in tarihi çok eskilere dayanır. O zamanki adıyla Filiz Gıda, 1974 yılında Bolu’da kuruldu. 1994 yılında ise dünyaca ünlü İtalyan makarna markası Barilla ile işbirliği yaparak Barilla Gıda adını aldı. Barilla Gıda A.Ş, 05 Mart 2003 tarihinde bir Barilla G.e.R Fratelli S.p.A şirketi haline geldi, bu birleşmeyle birlikte teknoloji, bilgi birikimi ve Ar-Ge konularında önemli gelişmeler kaydetti.

1974 yılından bugüne kadar yaptığı kaliteli ürün ve marka iletişimiyle Türkiye’nin lider makarna üreticisi oldu. Çünkü Filiz, Türk insanının aradığı makarnayı keşfetti. Türkiye’nin en kaliteli durum buğdayı ve kullandığı üstün teknolojiler sayesinde yapışmayan, hamurlaşmayan mükemmel makarnayı Türk tüketicisiyle buluşturdu.

Filiz, Türk insanının talep ve ihtiyaçlarına hep önem verdi. Aralarında şehriyenin de bulunduğu toplam 18 çeşidin yanı sıra kepekli, yumurtalı, sebzeli ve vitaminli makarna üreterek pek çok ilke imza attı. Makarnanın iyisinden anlayan ailelerse, 39 yıldır özenle ve sevgiyle hazırladıkları sofralarından Filiz’i hiç eksik etmedi. Pek çok çeşidiyle ailedeki herkes tarafından çok sevildi ve nesilden nesile geçen bir gelenek haline geldi. Ayrıca Filiz’in ünü Türkiye’yle sınırlı kalmadı ve Trinidad Tobago’dan Güney Afrika’ya pek çok ülkeye yayıldı.

Telerik Hakkında
Telerik’in amacı daha kolay ve daha eğlenceli bir yazılım geliştirmektir. Araçlarımız etkin proje yönetimi, işbirliği, gelişim ve farklı ölçekteki tüm şirketler için hiç olmadığı kadar hızlı zengin, kalıcı ve estetik bir yazılım oluşturmaya olanak sağlar. Kaliteye ve müşteri hizmetlerine duyduğumuz bağlılık ve dünya çapında 100 binden fazla müşterimizin güveniyle, Telerik teknik ve diğer profesyonellerin iş verimliliğini en üst seviyeye çıkarmaya ve her zaman beklenenden daha fazlasını sunmaya yardımcı olur.

Filiz Makarna’yı sosyal medyada takip edin!
Birbirinden lezzetli tarifler, ödüllü yarışmalar ve yararlı mutfak tüyoları için Filiz Makarna’yı sosyal medyada da takip edin!
Detaylı Bilgi
Filiz Makarna’yı sosyal medyada takip edin!
Tarzlar Farklı Olsa da Kalitede Ortak Tercih Filiz
Türk mutfağının 50 yıla yakın süredir vazgeçilmez lezzeti Filiz, yeni reklam filmini yayınladı.
Tarzlar Farklı Olsa da Kalitede Ortak Tercih Filiz
Filiz Makarna Vazgeçilmez Lezzetiniz
Filiz markası ile gerçekleştirdiğimiz tüm ödüllü kampanyalarımız ve ve bu çerçevede verdiğimiz taahhütlerimiz...
Filiz Makarna Vazgeçilmez Lezzetiniz
Pratik Bilgiler
Mutfaktayken aklınızın bir köşesinde olması gereken pratik bilgileri ve yararlı ipuçları
Makarna Pişirme Sırları
Makarna suyu iyice kaynamalı sonra tuzu eklenmeli. Peki makarna suya ne zaman konmalı?
Reklamlar
Filiz, reklam kampanyalarıyla ekranlarda yerini aldı.